Hautakivet ja muistomerkit

Hautakivessä tai muistomerkissä rakkaasi muisto kestää vuosikymmeniä.

Juuri oikeanlainen muistomerkki

Hautakivi tai hautamuistomerkki kuvastaa läheisesi elämää. Koska jokainen elämä on yksilöllinen, on tärkeää pystyä toteuttamaan juuri hänen toiveita tai persoonaa kuvaava muistomerkki. Autamme sinua kaikissa hautakiviin ja muistomerkkeihin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteistyökumppanimme on Kiviveistämö Berglöf Oy, joka on Suomen vanhimpia kiviveistämöitä ja toimii jo viidennessä sukupolvessa. Mallisto on esitelty kattavasti heidän verkkosivullaan. Lisäksi pystyt helposti suunnittelemaan mieleisesi hautakiven tai muistomerkin Berglöfin suunnittelutyökalun avulla. Voit suunnitella sen vaihe vaiheelta ja saat lopulta tarjouksen sekä 3D-mallinnuksen kivestä.

Hautakivi vai muistomerkki?

Suomessa tapana on pystyttää hautapaikalle muistomerkki. Yleisimmin se on hautakivi, mutta myös esimerkiksi ristejä ja laattoja käytetään. Muistomerkillä on vahva tunnearvo, ja se onkin kestävä muisto läheisestä. Sen äärelle voi palata aina uudelleen, jättää kukkia tai kynttilöitä. Kaunis kotimainen kivi kestää Suomen sään vaihteluita sekä aikaa.

Laadukkaasta valikoimastamme löydät hautakivet ja hautamuistomerkit, jotka kuvastavat läheisesi elämää. Yhteistyökumppaneidemme kautta saat muistolaatat, haudan koristepatsaat, lyhdyt ja muut koriste- ja muistoesineet. Myös vanhan muistomerkin kunnostus ja kaiverruksien uusiminen onnistuu kauttamme.

Suunnittele hautajaiset netissä

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.