Kukat, koristelu ja muistaminen

Siunaus- ja muistotilaisuuteen voi tuoda persoonallisuutta ja tunnelmaa kauniilla koristeluilla.

Kukat ja koristeet

Kukat ovat perinteisiä hautajaiskoristeita, jotka usein valitaan vainajan mieltymysten ja omaisten toiveiden mukaan. Kynttilät tuovat siunaus- ja muistotilaisuuteen valoa ja pehmeyttä. Ne ovat myös kaunis lisä muistotilaisuudessa vainajan kuvan ja adressien kanssa muistopöydällä. Jos toivot jotain aivan muuta, autamme sinua toiveidesi toteuttamisessa.

Yhteistyökumppanimme on Porvoon Kukkapalvelu. Voit tutustua upeisiin luomuksiin heidän Facebook-sivulla. Välitämme valitsemasi kukat siunaustilaisuuksiin valmiiksi paikan päälle.

Adressit, lehti-ilmoitukset ja muistokirjoitukset

Adressilla voi osoittaa muistamista vainajan omaisille, jos on estynyt osallistumaan hautajaisiin. Se on kaunis tapa jakaa oma henkilökohtainen muisto ja kiittää vainajaa yhteisistä hetkistä.

Jos haluat tiedottaa kuolemasta paikallislehdessä tai julkaista kuolinilmoituksen, autamme sinua sen suunnittelussa ja toteutuksessa. Lehdessä voi julkaista myös pidemmän muistokirjoituksen, jossa voi kertoa halutessaan vainajan elämänvaiheista. Lisäksi siinä voi ilmoittaa hautajaisten ajan ja paikan.

Suunnittele hautajaiset netissä

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.