Förhandsplanering

Det är möjligt att förhandsplanera begravningen för att säkerställa att dina önskemål hörs och respekteras.

Så här vill jag ha det

Många har en bild av hur de vill att deras begravning ska arrangeras. Som en del av Memoria, ett nätverk av inhemska begravningsbyråer, erbjuder vi möjligheten att skriva ner dina egna önskemål.

I Memorias ”Så här vill jag ha det” -häfte kan du skriva ner dina önskemål om arrangemangen för din begravning. Oavsett om du vill ha en viss typ av kista, gravsten eller minnesstund, kan förplanering hjälpa dig att informera dina nära om dina önskemål.

Häftet underlättar också arvet efter dig. I dess bifogade del kan du samla in förberedda uppgifter, som till exempel testamentet, vårdförfarandet och fullmakten. Du kan också skriva ner information om dina bankkonton, försäkringar och andra avtal som ska beaktas.

Du kan hämta det kostnadsfria ”Så här vill jag ha det” -häftet från vår begravningsbyrå. Om du vill, så kan vi diskutera dina önskemål med dig och hjälpa dig att fylla i häftet.

Planera begravningen online

1.

Börja planera begravningen i appen när det passar dig.

2.

Du får omedelbart en preliminär prisuppskattning och en plan för begravningsarrangemangen. Detta förpliktar dig inte att beställa en tjänst från oss.

3.

Det lokala familjeföretaget kommer snart att kontakta dig och gå igenom planen med dig.

4.

Du får ett detaljerat erbjudande för det paket du önskar.

5.

Efter att du accepterat erbjudandet tar vi hand om begravningsarrangemangen som du önskar.