Ett personligt avsked

Vårt uppdrag är att hjälpa dig med att säga farväl.

Din närståendes sista resa

Begravningar är alltid personliga. Vi hjälper dig att arrangera en sådan som passar just din närstående. Du kan i lugn och ro bekanta dig med våra tjänster, vi svarar på dina frågor och vägleder dig i valen. Genom oss finner du vackra kistor och urnor, värdiga transporter, kompetent genomförda bouppteckningar samt andra begravningstjänster.

I din takt

Du är välkommen till oss med eller utan tidigare erfarenhet av att arrangera begravningar. Vi hjälper dig med arrangemangen, i din takt och med respekt för varje individs unika liv och värderingar. Du kan börja planera begravningen tillsammans med oss eller i lugn och ro via vår planeringstjänst.

Familjeföretag från Borgå till er tjänst

Begravningsbyrå Nyman har betjänat Borgåbor sedan 1956. Personlig service, uppmärksamhet på detaljer och professionalism är hedersfrågor för oss som vi håller fast vid.

Vad man ska göra när en anhörig avlider

Om en närstående avlider hemma, ring nödnumret 112. Myndigheterna vägleder dig och ordnar transport via sin samarbetspartner. Den avlidne förs till sjukhus eller hälsocentral där en läkare officiellt konstaterar dödsfallet. Därefter kan du fritt välja vilken byrå du vill anlita för att arrangera begravningen.

Så här vill jag ha det

Förvånansvärt många har detaljerade önskemål om sina egna begravningar. “Så här vill jag ha det” -häftet är ett praktiskt sätt att skriva ner önskemålen och säkerställa att de också blir hörda. Du kan hämta det kostnadsfria “Så här vill jag ha det” -häftet hos oss. Vi hjälper dig vid behov med att fylla i det.

Planera begravningen online

1.

Börja planera begravningen i appen när det passar dig.

2.

Du får omedelbart en preliminär prisuppskattning och en plan för begravningsarrangemangen. Detta förpliktar dig inte att beställa en tjänst från oss.

3.

Det lokala familjeföretaget kommer snart att kontakta dig och gå igenom planen med dig.

4.

Du får ett detaljerat erbjudande för det paket du önskar.

5.

Efter att du accepterat erbjudandet tar vi hand om begravningsarrangemangen som du önskar.